Behind The Scenes

The Details.


Including a host of sustainable finishes, new offices were added with board and conference rooms, as well as a roll up door that was cut into an existing exterior wall. The retrofit of this existing industrial building included denim insulation, raw exposed existing wood framing, polished concrete floors, and cement board barn doors to create the new corporate office for OCCC.

6,689

Square Feet

3

Months To Complete

498,201

Total Project Budget

1

Happy Customer

Behind The Scenes

Meet Matt.


"Sustainability was the name of the game in the Orange County Conservation Corp office. With design features as unique as they are green, the meeting spaces, kitchen and offices of this work space are truly remarkable. Our team, grounded in decades of experience, utilized their versatile skill sets to truly act as a partner with this client."

Do You Like What You See?

CompanyAir Treatment CorporationLocationBrea, CASize21,590 sqftCost$1,056,214