Behind The Scenes

The Details.


Designed by Dunsmuir Architects, the redesign for this award-winning advertising agency’s headquarters in the heart of Culver City’s video production district.

The space, which was previously used as a set for the TV series Silicon Valley, was transformed to showcase elements of Zambezi’s live, work, play culture. Lofted ceilings and bright, airy finishes give way to an inviting common area, bar, and lounge.

12,680

Square Feet

4

Months To Complete

$327,226

Total Project Budget

1

Happy Customer

Behind The Scenes

Meet J.


"This project was very exciting to be working on! Like any job, it had it's challenges but the team worked hard to give Zambezi the collaborative, open work space that integrated the various departments intuitively. Completion of the project took a great deal of creativity in order to finish it exactly how the client imagined it. It was more than successful, as it turned into a fun and exciting work space!"

Do You Like What You See?

CompanyAir Treatment CorporationLocationBrea, CASize21,590 sqftCost$1,056,214