Behind The Scenes

The Details.


Designed by Bole International, CDG completed this tenant improvement for Lin & Jirsa, an occupied photography studio with new additional second floor with interior stair for equipment storage, and a new structural system with pre-engineered truss joints for the second floor addition.

9,284

Square Feet

4

Months To Complete

289,634

Total Project Budget

1

Happy Customer

Behind The Scenes

Meet RJ.


"This project was a lot of fun to be working on! While working in an occupied office, it gave the team an extra challenge but who doesn't like a good challenge. The studio transformed to reflect Lin & Jirsa's culture. The company was great to work with, and we couldn't be more thrilled with the finished product!"

Do You Like What You See?

CompanyAir Treatment CorporationLocationBrea, CASize21,590 sqftCost$1,056,214